>

2014. június 15., vasárnap

Óda az anyához, avagy boldog apák napját!

Sziasztok!

Ja bocs, nem szereted, ha a melleidnek köszönök. De azért nyugodtan legyél büszke rájuk, ne takargasd őket. Azért jöttünk le a fáról és egyenesedtünk fel, hogy szépen láthatóak legyenek a mellek, It's evolution, baby!, szóval legyél szép, mutasd meg, ki vagy, te vagy a szebbik nem, a gyengébbik nem, a szexibb nem, ússzál hát szexi úszóruhában, feszüljön a nadrág a fenekeden, focizz melltartóban. Vedd át a nevem, legyél né, mondj le a karrieredről, ha egyáltalán akartál, de ne lepődj meg, ha a fizetésed az enyém közelébe se ér, az üvegplafon kemény. Inkább szülj nekem gyereket, de ne túl sokat és ne szoptass túl sokáig, inkább fogyj le hamar újra 90/60/90-re. Sima láb és hónalj, naponta trimmelt leszállópálya, rózsaillatú fing, harisnyatartó, szatén lepedő. Vásárolj be, főzz, moss, takaríts, a bőröndödet majd én hozom. Dolgoznod nem kell, majd én gondoskodom rólad, rólatok, emiatt csak ne fájjon a fejed. Bár az ilyenkor a homlokodon megjelenő apró ráncok őrülten szexiek. És ha már itt tartunk, átöltözésed és hálóinged legyen erotikus, kívánd mindig a szexet és tekintsd minimum pettingnek, amikor felhúzom a cipzárat a ruhád hátán. Nevess nagyokat, amikor böfögök, és fordulj hátra kacsintva, amikor társaságban rácsapok a fenekedre. Vagy valaki máséra. Férfi vagyok, a házasságtól sem vak, sem impotens nem leszek, nem tehetek róla, a szép lányok buknak a sármomra, ezt neked kell a legjobban tudnod. Az evolúciótól te a hűséget, én a szabadságot kaptam. Nem véletlenül van minden évben csak egyszer anyák napja és háromszázhatvannégyszer-ötször apák napja.

Na puszi nektek!
----------

Igazán különleges nap minden év júniusának harmadik vasárnapja, mert amellett, hogy a férfiak a hétköznapok mindegyikén önmagukat ünneplik, csajok után dudálnak/fütyülnek komplexusaikat kompenzáló autójukból, sikert sikerre halmoznak, igazgatók, miniszterek lesznek és fel sem merül, hogy össze kelljen egyeztetniük a családjukat a karrierjükkel, ezen a jeles napon még egyet triumfálnak, még egy területet megkapnak: a családot. De a rendszer teljesen kiegyenlített, panaszra senkinek sem lehet oka, hiszen az anyák a nekik szánt évi egy napon, egy virág erejéig, esetleg a nap végéig még az életüket is visszakaphatják.

Itt van tehát az apák napja, amikor láthatóakká akarunk válni. Nagyon szép dolog ez, legyünk azok, teljesen egyetértek. Részben ezt a láthatóságot tűzte ki célul ez a blog is, de szólnak erről különböző kezdeményezések, programok, szolgáltatások is. De igazán hitelessé az apák napja csak azáltal válhat, ha az anyákat nem csak a nekik szóló napon hagyjuk lazítani, hanem az összes többin is, tehát csak azáltal válhatunk emancipált apákká, ha tényleg hagyjuk emancipálódni az anyákat.

A JÓL-LÉT Alapítvány Apád látható című kampánya is éppen erről szól. Nem az egynapos apákról szól, de minden bizonnyal nekik is, hanem az egész évben szülőként is jelen levő apákról. Tegyél hát te is eleget kérésüknek: legyen apák napján (azaz ma!) a facebook-os profilképed egy kép az apáddal!





Bejegyzések a témában

2 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.