>

2018. október 15., hétfő

Szüljél már!

Azt látom, hogy szexeltek eleget, magyarok, fogy a gumi, meg az antibébi, a patikák ügyeletei előtt tömött sorokban várjátok az esemény utánit, nézem a lepedődet, látom a megszakításos szex nyomait, felismerem messziről, és akkor még az elkótyavetyélt maszturbálásról nem is beszéltem.


De nem lesz ez sokáig így, kedves magyarkáim, be fogom tiltani a gecibe az abortuszt, a koton, a fogamzásgátló és az esemény utáni tabletta árát az egekbe emelem, az orális szexet stigmatizálom, és minden kedvezményt gyerekhez kötök.

Áfa, ifa, eva, kata, iparűzési adó, minden-minden olcsóbb lesz, ha van gyereked, ha viszont nincs, akkor megadóztatom még azt is, ha fingasz, sőt, ha a fingásra gondolsz, az is a gatyádba fog kerülni, gyerek nélkül nem vagy magyar, érted?!

A minimálbér magasabb lesz, ha van gyereked, kötelezővé teszem a pornót, ingyen lesznek a szexújságok, egyetemi felvételin pluszpontot kapsz, ha gyereked tervezel, de vissza kell adnod a diplomád, ha két éven belül nem esel teherbe vagy nem termékenyítesz.



Moziba mennél, pedig szingli vagy?
Nem para, csak mondjuk előre szólok, hogy csak családi filmeket engedélyezek, a jegyed pedig - naná - öt főre kell venned.

Elmennél egy étterembe a pasiddal, csajoddal, miközben senki sincs a gyerekeiddel, mert nincs is gyereked?!
Eleve családi menüt számlázok ki! Nem baj? Akkor duplán!

És természetesen könnyebben kapsz munkát, ha vállalsz gyereket.

via GIPHY

Nem, természetesen ez egyáltalán nem igaz, mert ha gyereked van, pláne nőként, akkor esélyed sincs.

De sebaj, elvagyok én ezzel a duplafenekű kommunikációval, szüljél szépen minél többet, de amint szülsz, véged.

Én tehát minden egyes spermát úgy becsülök, mint Michael Palin apakaraktere az Élet értelme című filmben.


Csak hát még ő is odabiggyeszti híres dala elé, hogy "if they'd let me wear one of those little rubber things on the end of my cock, we wouldn't be in the mess we are now."

Mert hát a megszülető gyerekekkel már semmit sem tudok kezdeni, de őszinte leszek hozzád, nem is különösebben érdekel, hogy ezekkel a gyerekekkel mi lesz, lesz-e egészségük, boldogságuk, túlélési esélyük, kajájuk (piájuk az lesz, hajaj!), taníttatásuk, tudásuk, lehetőségük, szabadságuk, kedvük.

Pont leszarom.

Ha ugyanis ezt nem szarnám le, ha egy cseppet is érdekelne bárki és bármi is abból, hogy mi is történik a barátaimon kívül ebben az országban, akkor nem lenne értelme a legújabb, családbarát kampányomnak.

Annak, hogy „Szülőnek lenni életre szóló kaland. Ne hagyd ki".

Mert így, ennyi kockázattal, (lét)bizonytalansággal, ismeretlennel, kiszámíthatatlansággal tényleg kaland a szülőség.

Csak éppen nem abban az értelmében, amiben értelme lenne, pláne, hogy ha lenne neki értelme, akkor sem lenne kaland, mert szülőnek lenni, bazmeg, nem kaland.

De ezt Fiala Borcsa olyan tökéletesen jól megírta már, hogy én ahhoz már egy árva szót sem szeretnék hozzátenni.

Azt viszont azért elmondanám, hogy a Kormány folyamatosan - hm, hogy stílszerű legyek - lyukra fut, sokadik kampánya és milliárdja röffen a semmibe, írtunk ezek némelyikéről az Apaparára is, csak emlékeztetőül: volt itt a Kárpát-medence teleszülésére tett jóslat, aztán kicsit később jött egy megállapodási terv a nőkkel, majd egy édes, de azért inkább buta és felületes kampányfilm a szülőségről.

Mindezek ellenére a népesség egyelőre nem kapott rá arra, hogy nőjön, sőt, úgy döntött, hogy bizony továbbra is inkább fogy.

Szóval kedves magyar Kormány!

Az a helyzet, hogy lehet, hogy a szexről tudsz ezt-azt, de az emberekről oly keveset, pedig ők oly sokat segíthetnének neked abban, hogy ebből az egészből kimaradj!

Amihez azért, lássuk be, túl sok pénz nem kell.


Bejegyzések a témában

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Üzemeltető: Blogger.